Stiri

Autentificare user

Cautare avansata

Expresia cautata:
Categoria:
Localitate:
Tip contract:
 

Curs Valutar

USD   4.032 lei
EUR   4.6434 lei
Valabil 22 august 2018

Moneda pe site

Daca doresti ca toate preturile sa fie convertite in alta moneda decat cea de referinta care este RON, poti selecta de aici. Se vor afisa toate preturile in moneda selectata mai jos:

Anunturi
Ultimele anunturi
Data adaugarii: 15.11.2010
Localitate: Targu Mures
Tip job: Full Time
Tip contract: Permanent

Detalii anunt

Adaugat la data: 15 Noiembrie 2010

caut loc de munca ca sofer

Localitate:

Targu Mures

Descrierea jobului:

Experienta:

peste 10 ani

Cerinte:

Oferta / Bonusuri / Beneficii:

Tip job:

Full Time

Tip contract:

Permanent

Categoria:

Comert

Nivel de educatie:

Şcoala profesională

Descrierea candidatului:

DOMN SERIOS SI PUNCTUAL , de vârsta medie, vorbitor al limbii romina si maghiara, caut loc de munca : CA SOFER CAT : - B " DIN 1981 , la nevoie si cu masina mea personala . Fac cumparaturi platesc facturi etc. AM experienta : ca mecanic auto, vopsitor auto, mobila , zugrav, distributie pliante , stivuitorist, transport marfa, curier, agent comercial, agent paza si interventii cu atestat , cunostinte calculator, ma intereseaza orice oferte . TEL : 0742 383 393. sau 0770 208 784 . E - mail : ms26szj@gmail.com

Imagine:

Cunosti toate avantajele de a fi utilizator al site-ului?

Din momentul in care esti user autentificat al sitului InMures.ro, ai o multime de facilitati. Poti posta orice anunt gratuit la una din cele 4 mari sectiuni, si anume: Anunturi, Imobiliare, Auto si Joburi.

Poti sa primesti mailuri de la persoanele interesate de anuntul postat. Poti sa iti gestionezi toate anunturile pe care le-ai postat. Acestea au o perioada de valabilitate, la alegerea utilizatorului, intre 1 si 4 saptamani, in care sunt active si vizibile pe site pentru oricine, nu numai pentru utilizatorii  autentificati. Dupa ce expira data de valabilitate a unui anunt, el exista pe pagina Anunturile mele (pagina care apare doar cand esti autentificat) timp de inca 2 luni, dar inactiv si poate fi prelungit si activat dand click pe data de expirare. Ai posibilitatea sa il faci vizibil sau nu pe site, dar sa il ai in pagina Anunturile mele, pentru a putea reveni oricand asupra deciziei.

Daca in decurs de 2 luni, anuntul nu a fost prelungit sau modificat, acesta se va sterge automat din baza noastra de date.

Un alt avantaj este faptul ca se poate realiza o lista de anunturi favorite, care sunt vizibile atat timp cat anunturile postate de catre proprietarul lor sunt valabile. Anunturile favorite au doua stari: activa si inactiva iar cand devin inactive devin si invizibile online.

InMures