Stiri

Autentificare user

Cautare avansata

Expresia cautata:
Categoria:
Localitate:
Tip contract:
 

Curs Valutar

USD   4.1126 lei
EUR   4.689 lei
Valabil 17 ianuarie 2019

Moneda pe site

Daca doresti ca toate preturile sa fie convertite in alta moneda decat cea de referinta care este RON, poti selecta de aici. Se vor afisa toate preturile in moneda selectata mai jos:

Anunturi
Ultimele anunturi
Data adaugarii: 14.1.2019
Localitate: Targu Mures
Tip job: Full Time
Tip contract: Permanent

Adauga anuntul tau gratuit de joburi

Nu esti autentificat!

Pentru a putea posta gratuit orice anunt, trebuie sa te inregistrezi cu un e-mail valid, si apoi sa confirmi inregistrarea. Daca nu esti inca inregistrat ca user al site-ului InMures.ro, o poti face chiar acum urmarind acest link. Daca esti user inregistrat trebuie sa te autentifici!

Avantaje de a fi user al sitului!

Din momentul in care esti user autentificat al sitului InMures.ro, ai o multime de facilitati. Poti posta orice anunt gratuit la una din cele 4 mari sectiuni, si anume: Anunturi, Imobiliare, Auto si Joburi.

Poti sa primesti mailuri de la persoanele interesate de anuntul postat. Poti sa iti gestionezi toate anunturile pe care le-ai postat. Acestea au o perioada de valabilitate, la alegerea utilizatorului, intre 1 si 4 saptamani, in care sunt active si vizibile pe site pentru oricine, nu numai pentru utilizatorii  autentificati. Dupa ce expira data de valabilitate a unui anunt, el exista pe pagina Anunturile mele (pagina care apare doar cand esti autentificat) timp de inca 2 luni, dar inactiv si poate fi prelungit si activat dand click pe data de expirare. Ai posibilitatea sa il faci vizibil sau nu pe site, dar sa il ai in pagina Anunturile mele, pentru a putea reveni oricand asupra deciziei.

Daca in decurs de 2 luni, anuntul nu a fost prelungit sau modificat, acesta se va sterge automat din baza noastra de date.

Un alt avantaj este faptul ca se poate realiza o lista de anunturi favorite, care sunt vizibile atat timp cat anunturile postate de catre proprietarul lor sunt valabile. Anunturile favorite au doua stari: activa si inactiva iar cand devin inactive devin si invizibile online.

Pentru ca datele tale de contact sa nu fie puse pe site, la introducerea fiecarui anunt ai un camp numit Date de contact pentru acest anunt in care poti sa iti adaugi telefonul tau, si mai multe informatii pentru anuntul respectiv.

ATENTIE!!!

Din motive de indexare a site-ului, pentru ca toate cuvintele cautate sa poata fi gasite, nu se vor introduce anunturi cu diacritice.


InMures