Error at xml_parse_into_struct Detalii anunt: Anunţuri în Mures - Imobiliare
 
Stiri

Autentificare user

Cautare simpla

Tip anunt :
Tip imobil :
Localitate :
Zona :
Pret (min) (RON):
Pret (max) (RON):

Curs Valutar

USD   4.0769 lei
EUR   4.6495 lei
Valabil 10 decembrie 2018

Moneda pe site

Daca doresti ca toate preturile sa fie convertite in alta moneda decat cea de referinta care este RON, poti selecta de aici. Se vor afisa toate preturile in moneda selectata mai jos:

Anunturi
Ultimele anunturi

Detalii anunt

Detalii
VIND sau SCHIMB : Apartament cu 2 camere, CONFORT 1 ,
Tip anunt:
Vanzare
Localitatea:
Targu Mures
Zona:
Urban
Pret:
176800.00 RON
Observatii:
VIND SAU SCHIMB : APARTAMENT CU 2 CAMERE , CONFORT 1 , 54 Mp , IN CARTIERUL UNIRII , STRADA : STEFAN CICO POP , ETAJUL : 2 . BLOC : IZOLAT INTERIOR , GEAMURI TERMOPANE, USA METALICA , PARCHET MELAMINAT , GRESIE ,FAIANTA . BOILER ELECTRIC, INCALZIRE PANOURI RADIANTE .CONTOR GAZ. , BALCON INCHIS , CABLU TV , INTERNET, RDS & RCS ,+ PIVNITA . SCHIMB CU CASA IN , TG- MURES , SAU CU BLOC LA ETAJUL 1 . PRET : 40 000 EURO . TEL 0742 383 393 SAU 0770 208 784 . NU DORESC SĂ FIU CONTACTATĂ DE AGENTII IMOBILIARE !!!
Compartimentare:
Decomandat
Mobilat/Utilat:
Nespecificat
Confort:
I
Suprafata:
54.00 mp
Material de constructie:
Nespecificat
Numar camere:
2
Numar bai:
1
Numar balcoane:
1
Etaj:
2
Total etaje:
4
An constructie:
1986
Date de contact pentru acest anunt:
0742383393 sau 0770208784
Utilitati
Apa curenta:
Apa calda:
Gaze:
Canalizare:
Termoficare:
Repartitoare de caldura:
Izolatie termica:
Centrala proprie:
Telefon:
Internet:
Faianta:
Gresie:
Parchet:
Termopane:
Balcon inchis:
Garaj:
Boxa:
Mansarda:
Curent:
Lift:
Senzor incendii:
Sistem alarma:
Supraveghere video:
BLOC 3.jpg

Cunosti toate avantajele de a fi utilizator al site-ului?

Din momentul in care esti user autentificat al sitului InMures.ro, ai o multime de facilitati. Poti posta orice anunt gratuit la una din cele 4 mari sectiuni, si anume: Anunturi, Imobiliare, Auto si Joburi.

Poti sa primesti mailuri de la persoanele interesate de anuntul postat. Poti sa iti gestionezi toate anunturile pe care le-ai postat. Acestea au o perioada de valabilitate, la alegerea utilizatorului, intre 1 si 4 saptamani, in care sunt active si vizibile pe site pentru oricine, nu numai pentru utilizatorii  autentificati. Dupa ce expira data de valabilitate a unui anunt, el exista pe pagina Anunturile mele (pagina care apare doar cand esti autentificat) timp de inca 2 luni, dar inactiv si poate fi prelungit si activat dand click pe data de expirare. Ai posibilitatea sa il faci vizibil sau nu pe site, dar sa il ai in pagina Anunturile mele, pentru a putea reveni oricand asupra deciziei.

Daca in decurs de 2 luni, anuntul nu a fost prelungit sau modificat, acesta se va sterge automat din baza noastra de date.

Un alt avantaj este faptul ca se poate realiza o lista de anunturi favorite, care sunt vizibile atat timp cat anunturile postate de catre proprietarul lor sunt valabile. Anunturile favorite au doua stari: activa si inactiva iar cand devin inactive devin si invizibile online.

InMures