Stiri

Autentificare user

Cautare Avansata

Expresia cautata :

Categoria:

Subcategoria:

Tip anunt:

Localitate:

Pret intre:

-  RON

Curs Valutar

USD   4.0769 lei
EUR   4.6495 lei
Valabil 10 decembrie 2018

Moneda pe site

Daca doresti ca toate preturile sa fie convertite in alta moneda decat cea de referinta care este RON, poti selecta de aici. Se vor afisa toate preturile in moneda selectata mai jos:

Ultimele anunturi

Data adaugarii: 09.12.18

Semineu din material Vrata

Localitatea: Tirgu-Mures

Pret: 4500.00 RON

Tip anunt: vanzare / oferta

Categoria: materiale constructii, Constructii/Materiale

Data adaugarii: 09.12.18

Travertin calitate

Localitatea: Tirgu-Mures

Pret: 120.00 RON

Tip anunt: vanzare / oferta

Categoria: materiale constructii, Constructii/Materiale

Data adaugarii: 09.12.18

Stalpisori din marmura Vrata

Localitatea: Tirgu-Mures

Pret: 150.00 RON

Tip anunt: vanzare / oferta

Categoria: materiale constructii, Constructii/Materiale

Anunturi

Termeni si conditii

TERMENI SI CONDITII

Inscrierea si utilizarea sitului de anunturi InMures.ro presupun acceptarea de catre utilizatori a urmatorilor termeni si conditii:

1. Este interzisa postarea anunturilor abuzive, vulgare, scrise cu ura sau cu resentimente fata de un alt membru al sitului, care sa contina amenintari sau sa violeze intimitatea, viata privata a cuiva sau care incalca legea.

2. Este interzisa postarea anunturilor pentru care utilizatorii nu detin  incuviintarea proprietarului pentru a utiliza materialul.

3. Sunt interzise spamul, invazia de mesaje, reclama, scrisorile in lant, schemele piramidale si orice alte solicitari de acest tip.

4. Sunt interzise mesajele cu character xenofob sau rasist si mesajele obscene

5. Sunt interzise linkurile catre alte site-uri postate in scop comercial.

6. InMures.ro nu isi asuma responsabilitatea pentru continutul mesajelor.  Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate, cu exceptia mesajelor trimise direct moderatorului sau administratorului site-ului.

7. InMures.ro nu ofera garantii pentru lipsa de acuratete a unor mesaje, pentru mesajele incomplete, nefolositoare sau pentru orice informatii prezentate. Mesajele exprima punctele de vedere ale autorului mesajului si nu exprima in nici un fel pozitia InMures.ro.

8. InMures.ro isi rezerva dreptul de a sterge continutul discutabil al unor anunturi deja publicate, fie ca este vorba de o parte a anuntului (in acest caz stergerea va fi facuta intr-un mod explicit, cu o notificare in cuprinsul mesajului) fie intregul mesaj (in acest caz, stergerea mesajului se va face fara vreo notificare). Acesta va fi un proces manual, astfel incat este posibil ca anuntul discutabil, conform conditiilor de mai sus, sa ramana un timp pe site.

9. Identitatea utilizatorului, in cazul in care acesta aduce informatii care l-ar putea pune cumva in pericol, va fi protejata. La inregistrare, utilizatorul are posibilitatea sa isi aleaga numele de utilizator (username). Participantul la site accepta sa nu imprumute niciodata parola (password) unui alt utilizator, pentru propria protectie si pentru validitatea informatiilor transmise. De asemenea, accepta sa nu utilizeze niciodata parola altui membru pentru a posta mesaje sau pentru a naviga in acest site.

10. Utilizatorul trebuie sa ia in considerare ca, ori de cate ori posteaza un anunt, adresa sa de IP este inregistrata pentru cazul in care se va interzice accesul la site (sau va fi contactat providerul de servicii Internet). Acesta masura va fi luata numai in cazul constatarii unei violari grave a acestei intelegeri.

11. Administratorii site-ului isi rezerva dreptul de a sterge orice mesaj si de a interzice accesul ca user oricarui utilizator care nu se supune acestor conditii.

12. Administratorii formului vor sanctiona orice incercare de trolling fie prin nepublicarea anunturilor fie, in cazuri grave, prin stergerea contului utilizatorului sau prin blocarea IP-ului.


Nota: In cazul in care observati ca unul dintre anunturile postate de un utilizator pe site-ul InMures.ro violeaza drepturile cuiva va rugam sa semnalati acest lucru printr-un email la adresa: anunturi(at)inmures.ro

InMures