Stiri

Autentificare user

Cautare Avansata

Expresia cautata :

Categoria:

Subcategoria:

Tip anunt:

Localitate:

Pret intre:

-  RON

Curs Valutar

USD   4.1179 lei
EUR   4.6639 lei
Valabil 18 noiembrie 2018

Moneda pe site

Daca doresti ca toate preturile sa fie convertite in alta moneda decat cea de referinta care este RON, poti selecta de aici. Se vor afisa toate preturile in moneda selectata mai jos:

Ultimele anunturi

Data adaugarii: 16.11.18

Scris pe marmura , granit

Localitatea: Tirgu-Mures

Pret: 15.00 RON

Tip anunt: vanzare / oferta

Categoria: materiale constructii, Constructii/Materiale

Data adaugarii: 16.11.18

Glafuri travertin

Localitatea: Tirgu-Mures

Pret: 25.00 RON

Tip anunt: vanzare / oferta

Categoria: materiale constructii, Constructii/Materiale

Data adaugarii: 16.11.18

Marmura, masuta de calitate

Localitatea: Tirgu-Mures

Pret: 490.00 RON

Tip anunt: vanzare / oferta

Categoria: materiale constructii, Constructii/Materiale

Anunturi

Detalii anunturi generale

Data adaugarii: 07 noiembrie 2018

Detalii anunt:

Titlu anunt: Revelion Singles 2019 - Incepe noul an cu alti singles

Tip anunt: vanzare / oferta
Categoria: Matrimoniale, femei pentru barbati

Anunt:

Revelion Singles 2019 – un nou inceput! Daca esti singur te asteptam sa incepi acest an alaturi de noi cei din Grupul MiraSingles – intr-un restaurant elegant din Cluj, alaturi de alte persoane singles, intr-un ambient elegant si multa distractie, dorim sa incepem acest nou an mai puternici, mai optimisti si bineinteles mai fericiti! Rezerva acum. Locuri limitate ! Cu cat rezervi mai repede, vom incerca sa invitam si alte persoane compatibile cu tine – iar cu cat lasi rezervarea pe ultimii 100 metri, risti sa nu mai gasesti loc ! Tu si singuratatea TA ? sau vrei sa schimbi ceva in viata ta, dar mai ales in destinul TAU 0757643978 nu sms

Localitate: Targu Mures

Pret: 1.00 RON

Date de contact pentru acest anunt: 0757643978

Cunosti toate avantajele de a fi utilizator al site-ului?

Din momentul in care esti user autentificat al sitului InMures.ro, ai o multime de facilitati. Poti posta orice anunt gratuit la una din cele 4 mari sectiuni, si anume: Anunturi, Imobiliare, Auto si Joburi.

Poti sa primesti mailuri de la persoanele interesate de anuntul postat. Poti sa iti gestionezi toate anunturile pe care le-ai postat. Acestea au o perioada de valabilitate, la alegerea utilizatorului, intre 1 si 4 saptamani, in care sunt active si vizibile pe site pentru oricine, nu numai pentru utilizatorii  autentificati. Dupa ce expira data de valabilitate a unui anunt, el exista pe pagina Anunturile mele (pagina care apare doar cand esti autentificat) timp de inca 2 luni, dar inactiv si poate fi prelungit si activat dand click pe data de expirare. Ai posibilitatea sa il faci vizibil sau nu pe site, dar sa il ai in pagina Anunturile mele, pentru a putea reveni oricand asupra deciziei.

Daca in decurs de 2 luni, anuntul nu a fost prelungit sau modificat, acesta se va sterge automat din baza noastra de date.

Un alt avantaj este faptul ca se poate realiza o lista de anunturi favorite, care sunt vizibile atat timp cat anunturile postate de catre proprietarul lor sunt valabile. Anunturile favorite au doua stari: activa si inactiva iar cand devin inactive devin si invizibile online.

InMures